Akharım İlkokulu

Vizyon: Okulda , öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli.Okulda , her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli.Okulda , hem öğrenciler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı.

Misyon: Okul, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişim gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırma için vardır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 12:25 13:25 15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akharimilkokulu03.meb.k12.tr

Adres - AKHARIM BELDESİ DİKMEN MAH. ŞEHİT BÜLENT ERDOĞAN BUL. NO: 1 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sandıklı İlçesinin tek Kasabasıdır. Kasabamızda 16 Derslikli İlkokulun yanı sıra 12 derslikli Akharım Ortaokulu bulunmaktadır.

Ulaşım Sandıklı İlçesine haftanın her günü otobüs seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Afyonkarahisar‘ a 43 Km. mesafede ve Afyonkarahisar - Antalya Karayolu’nun 38.Km.sinde ana yola 5 Km. içeride bulunmaktadır. Sandıklı İlçesine 28 Km. mesafededir.